banner460
banner128

Büyükçekmece’de “Mutluluk Şehri Buluşmaları” devam ediyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Mutluluk Şehri Buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bu kez de Halk Akademisi Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisi’nde eğitim gören el sanatları kursiyerleriyle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

“Hepsi yetenekli ellerden çıkmış ürünler”

Kursiyerlerle sohbet eden ve gelecekteki projeler hakkında konuşan Başkan Akgün, “Boş zamanlarınızda Halk Akademisi kurslarından faydalanarak kendinizi geliştirmeniz herkese örnek bir davranış. Binlerce branşta ücretsiz kurs imkanı sağlıyoruz. Halk Akademisi eğitmenlerimiz tarafından herkesin ilgi alanına göre dersler veriyoruz. Yıl içerisinde ortaya çıkarttığınız çalışmaların hepsini sene sonunda düzenlenen el sanatları sergisinde inceliyorum. Hepsi yetenekli ellerden ortaya çıkmış ürünler. Kurslarımıza katılarak hem kendinizi geliştiriyor, hem de boş zamanlarınızı dolu dolu değerlendirmiş oluyorsunuz. 2019 yılı hepinize sağlık ve mutluluk getirsin” şeklinde konuştu.

Kadın erkek tüm kursiyerlerin bir araya geldiği buluşmada keyifli bir sohbetin ardından gerçekleştirilen müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.