banner460
banner128

Büyükçekmece'de Kitap günleri sona erdi

 

 

İstanbul’da düzenlenen kitap günleri arasında en kapsamlısı olan “Büyükçekmece Belediyesi 2’inci Kitap Günleri” bu yıl da ünlü yazarların katılımıyla gerçekleştirildi.

31 yayınevi ve 3 sahafın yer aldığı kitap günlerinde Emre Kongar, Cemal Canpolat, Mustafa Balbay, Hanefi Avcı, Ayşenur Arslan, Cem Mumcu, Saygı Öztürk, İlyas Salman gibi Türkiye’nin önde gelen yazarları okurlarıyla Büyükçekmece’de bir araya geldi.

9 gün boyunca süren kitap günlerinde söyleşi ve imza günleri dışında düzenlenen karikatür ve yazarlık atölyesi, pandomim, salsa, tango, jazz gecesi ve trio müzik şöleni gibi etkinlikler de her güne ayrı bir renk kattı.

 

Kitap Günleri Koordinatörü ve Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı tarihçi – yazar Sacide Bolcan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türkiye’nin en değerli yazarlarını bu yıl kitap günlerimizde ağırladık. Okurlarıyla buluşan yazarlarımızın her biri eşsiz söyleşiler gerçekleştirerek ufkumuzu aydınlattı. Kitap günlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür, sanat ve edebiyatla dolu 9 günün ardından sona eren kitap Büyükçekmece Belediyesi 2’inci Kitap Günleri önümüzdeki yıl da kapılarını kitapseverlere açacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.