banner460
banner128

Büyükçekmece modern caddelere kavuşmaya devam ediyor

 

 

Hizmete girdiği günden bu yana mimarisiyle büyük beğeni kazanan, vatandaşlara hem hizmet hem de sosyal imkanlar sağlayan Büyükçekmece Belediyesi hizmet binasının çehresi yenileniyor. Binanın bulunduğu Umur Reis Caddesi baştan sona yenilenerek, şehre Avrupa standartlarında bir cadde daha kazandırılmış olacak.

Büyükçekmece’nin en işlek caddelerinden biri

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarını gerçekleştiren ekipler, Büyükçekmece Belediyesi’nin çevresinde yol, kaldırım, tretuvar ve peyzaj çalışmaları yapıyor. Bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Umur Reis Caddesi’nde devam eden çalışmalar sayesinde hem bölge halkı ve esnafı hem de belediye binasını ziyaret eden vatandaşlar rahat edecek. Devam eden çalışmalar tamamlandığında bölgenin ulaşım sorunları da ortadan kalkmış olacak.

Başkan Akgün çalışmaları yakından takip ediyor

Büyükçekmece genelinde Fen İşleri Müdürlüğü’nün yapmakta olduğu çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Belediye hizmet binamızın bulunduğu cadde üzerinde başlatmış olduğumuz çalışmalar sayesinde hizmet binamızı ziyaret eden vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Fatih Mahallesi, araç ve insan trafiği yoğun bir bölge, bu nedenle sorunsuz yoğun trafik ve park sorunlarının önüne geçmek adına oldukça hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında Avrupa standartlarında, yepyeni bir caddeyi daha Büyükçekmece’ye kazandırmış olacağız.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.