banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi engelli bando takımı kuruyor

Büyükçekmece Belediyesi farkındalık amaçlı projelerine bir yenisini daha ekleyerek engelli bando takımı kuruyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla kurulan engelli bando takımı için çalışmalar tüm hızıyla sürdürülürken, hayırsever vatandaş Nazmiye Meriç, engelli bando takımının enstrümanlarını üstlendi. 

Farkındalık yaratan projeler      

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün engelli bireylerin sosyal yaşama daha fazla adapte olabilmelerine yönelik farkındalık yaratan projelerine bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitimlerinin sürdüren engelli öğrencilerden kurulacak olan bando takımı için çalışmalar başlatıldı.

Nezihe Meriç’e teşekkür

Büyükçekmeceli hayırsever vatandaş Nazmiye Meriç, engelli bando takımının kullanacağı enstrümanları satın alarak Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ne bağışladı. Nazmiye Meriç’in yaptığı bağışın çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Engelli çocuklarımızın sosyal hayattan kopmamaları, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için eğitim, sanat, meslek ve sosyal anlamda her türlü desteği sağlıyoruz. Engelli kardeşlerimize imkan sağlanınca onların neler yapabileceğini görüyoruz. Büyükçekmece Belediyesi Engelli Bando Takımı’da bu inancımızın göstergesidir” ifadesini kullandı.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.