TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda bu yılda stand açacak olan Büyükçekmece Belediyesi, ilçenin kültür, sanat ve tarihini yansıtan eserleri okurlarla buluşturacak.

12. Salonun girişinde      

Her yıl kitap fuarının son gününe kadar takip eden ve çok sayıda kitap satın alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu yıl 37’ncisi düzenlenen kitap fuarında yer alan 12 Salon’daki standımızla kitapseverlerle bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızı 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na bekliyoruz” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin kültür yayınları sergilenecek

Büyükçekmece Belediyesi’nin standının da yer alacağı kitap fuarında, Büyükçekmece’nin kültürel ve tarihi değerlerini anlatan kitaplar da fuarda yer alacak arasında. 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda 12. salonun girişinde yer alacak olan Büyükçekmece Belediyesi, belediyenin kültür yayınlarının tanıtımının yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Doç. Dr. Yusuf Erbay ile yazdığı “Türkiye’de ve Avrupa’da Yerel Yönetimler” kitabına standında yer verecek.