banner460
banner128

Beylikdüzü'nde yeni bir sosyal tesis ve kreş

Kavaklı Mahallesi’ne meydan, sosyal tesis, kreş ve örnek cadde gibi birçok alanda yatırım yaptıklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı sakinleriyle yaptığı sohbette, “Kavaklı’da değişim başladı. Çok yakında bu değişimi hissedeceksiniz” diye konuştu.

Mahalle sohbetleriyle bölge halkıyla sıklıkla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı sakinleriyle yapmış olduğu buluşmada, mahalleye yapılan yatırımlarla ilgili vatandaşları detaylıca bilgilendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin yıldız projeleri arasında yer alan Üç Köy Üç Meydan Projesi’nin bir ayağı olan Kavaklı Mahallesi’ne kazandırılacak meydanla ilgili bilgi veren Başkan İmamoğlu, “Kavaklı köy içinde Sağlık Ocağı’nın bulunduğu bina ve çevresinin Üç Köy Üç Meydan projemiz kapsamında bir meydan haline gelmesi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Büyük ölçüde ilerleme kaydettik. Şu an birkaç mülkiyetin kamulaştırmasını yapmaya çalışıyoruz. Kavaklı’da değişim başladı. Yakın zamanda bu değişimi hissedeceksiniz” diye konuştu.

“Marmara Caddesi Örnek Cadde Olacak”

Kavaklı Stadı’nın bulunduğu alanı ve merkezden stada giden Marmara Caddesi’ni çok fonksiyonlu bir hale getireceklerine dikkat çeken İmamoğlu, caddeyi meydanla buluşturacak şekilde, insanların rahatlıkla yürüyebildiği, örnek bir cadde şeklinde dizayn ediyoruz. Kavaklı Stadı’nın betonarme tarzda kötü bir görüntüsü vardı. Şu an yapmış olduğumuz yatırımla stad Eylül ayında modern bir yapıya kavuşmuş olacak.  Çevresine ayrıca spor kulüplerinin konumlanabileceği, Aile Sağlığı Merkezi ve Kurs Merkezi’nin yer alacağı yeni fonksiyonlar kazandırıyoruz” şeklinde bilgilendirmeler yaptı.

Kavaklı için Kreş ve Sosyal Tesis Yolda!

Kavaklı Muhtarlığı’nın “Her Mahalleye Muhtarlık ve Çözüm Merkezi” projesi kapsamında yakın zamanda yeni yerine taşınacağını, mevcut alana bölge halkına hizmet vermesi noktasında kreş inşa edeceklerini de müjdeleyen İmamoğlu, Kavaklı’ya aynı zamanda bir sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti, tesisin Akçay Sokak'ta yer alacağını, vatandaşların uygun fiyatlara bulabilecekleri nezih bir ortam yaratacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.