banner460
banner128

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ TAZİYE EVİ, SALON VE PARK AÇTI

 

 

Beylikdüzü Belediyesi, 21 Şubat-17 Mart tarihleri arasında ilçenin dört bir yanında hizmete açacağı 25 eserden ikincisi olan Hz. Hamza Camii Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon ile yenilenen haliyle Anarşalılar Parkı’nı hizmete açtı. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, açılışta yaptığı konuşmada “Hizmete açtığımız taziye evinde, birlik, beraberlik içerisinde acılarımızı paylaşacağız. Hz. Hamza Camii Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon ile Anarşalılar Parkı, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Daha önce, Yakuplu Evlat Camii Taziye Evi ve Dereağzı Mehmet Abdulvahap Yedikardeş Camii Taziye Evi’ni vatandaşların kullanımına sunan Beylikdüzü Belediyesi, taziye evlerinin üçüncüsünü Gürpınar’da açtı. Hz. Hamza Camii altında açılan Hz. Hamza Camii Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon’un açılışına; Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Taşkın Özer, ilçe protokolü, Hz. Hamza Camii Dernek Başkanı Seracettin Sonhan ve Hz. Hamza Camii Derneği üyeleri ve cami cemaati katıldı.

Şatır: “Taziye Evimiz, İlçemize Hayırlı Olsun”

Cuma namazı sonrası gerçekleşen ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreninde yaptığı konuşmada, taziye evlerinin İstanbul’da bir gereklilik olduğuna dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, “Bugün, ilçemizin üçüncü taziye evinin açılışını yapıyoruz. Acılı günlerinde taziyeleri kabul edecek vatandaşlarımızla bir arada olacağımız, acılarını paylaşacağımız taziye evi, ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Durmuş: “İyi ve Kötü Günümüzde Hep Birlikte Olacağız.”

Hz. Hamza Camii Dernek Disiplin Kurulu Başkanı Nejat Durmuş, “Bu taziye evi ve çok amaçlı salonun yapılmasına öncülük eden Kaymakamlığımıza, İlçe Müftülüğümüze ve Belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. İyi günümüzde, kötü günümüzde hep birlikte burada olacağız. Hz. Hamza Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon, ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Çalık: “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum”

Açılışa katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ise “Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Acı günlerimizde bir arada olacağımız bu taziye evinin yapımında emeği geçen, katkı veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Hz. Hamza Camii altında bulunan ve 200 m2 kapalı alana sahip olan Hz. Hamza Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon, 100 kişi kapasitesi ile vatandaşlara hizmet verecek. 2.920 m²’lik alana sahip olan Anarşalılar Parkı ise zenginleştirilen peyzaj düzeni ve yürüyüş yolları ile hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.