banner460
banner128

BAŞKANLAR KİTAP FUARINDA

 

Avcılar  Belediye  Başkanı Handan Toprak Benli, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜYAP Kitap Fuarı'ndaki Büyükçekmece Belediyesi standını ziyaret etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mevkidaşlarına kitap armağan etti. 

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılan Büyükçekmece Belediyesi’nin standı bu yıl da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Stantta yer alan Büyükçekmece’nin tarihi ve kültürel yapısını anlatan eserler özellikle Büyükçekmecelilerin ilgi odağı oldu. Kitap Fuarı’nın açılış törenine katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu yılda standları tek tek gezerek çok sayıda kitap satın aldı.

Büyükçekmece’nin kültür eserleri dikkat çekti

Büyükçekmece’nin kültürel ve tarihi değerlerinin kaleme alındığı “Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece” kitabı da fuarda dikkat çeken kitaplar arasında yer aldı. Dr. Hasan Akgün ve Doç. Dr. Yusuf Erbay’ın kaleme aldığı “Türkiye’de ve Avrupa’da Yerel Yönetimler” kitabı da yerel yönetimlerle ilgilenen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kitaplar arasına girdi.

 Büyükçekmece’nin kitaplarını hediye etti

Kitapseverlerin akın ettiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda yer alan Büyükçekmece Belediyesi’nin standını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ziyaret etti. mnevkidaşlarına Büyükçekmece Belediyesi’nin eserlerini hediye eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, stantları ziyaret eden misafirlerine teşekkürlerini iletti.  Kitapseverleri binlerce yazar ve kitapla buluşturan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 18 Kasım tarihinde son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.