banner460
banner128

Başkan Alatepe dönercilikte sınıfı geçti

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Cuma namazı sonrası Esenyurt Meydanı esnafını ziyaret etti. Başkan Alatepe ziyaret sırasında bir lokantada döner tezgahının başına geçerek döner kesti.

Göreve geldiğinden bu yana her fırsatta halkla bir araya gelen Başkan Ali Murat Alatepe, vatandaşlarla sohbet edip hatırlarını sorarken, onların taleplerini de dinliyor. Başkan Alatepe, Cuma namazını  Serhan Tirit Merkez Camii’nde kıldı. Namaz sonrası camide Suriyeli Ömer Kattan’ın cenaze namazına katılan Başkan Alatepe, namaz çıkışı beraberinde başkan yardımcıları Togay Çoban ve Hayrettin Babahan ile birlikte Esenyurt Meydanı’nda esnafı ziyaret etti. Meydandaki  tüm işyerlerine giren Başkan Alatepe onlara bir istekleri olup olmadığını sordu. Esnafla birlikte çay içen Alatepe, vatandaşların taleplerini de dinledi. Ali Murat Alatepe, ziyaret esnasında bir lokantada döner tezgahının başına geçerek döner kesti. 

 

İlçedeki esnaf ve işadamlarını her fırsatta ziy​aret ederek görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Alatepe, “Belediye olarak vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ve işadamlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek hızlı ve etkili şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışımız sürüyor. İlçedeki tüm muhtarlarımız, kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle de sürekli irtibat halindeyiz. ‘Emrinizdeyiz’ sloganımız gereği Esenyurt’a hizmet için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.