banner460
banner128

                Başkan Akgün yeniden TBB Encümenine seçildi

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) haftasonu gerçekleşen Olağan Meclis Toplantısı’nda birliğin kurucularından olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeniden Encümen üyeliğine seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği 2017 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Birlik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın başkanlığında Ankara’da düzenlendi. Çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak Encümen Üyeleri için seçim yapıldı.

2016 yılı faaliyetleri değerlendirildi

Birliğin çalışmaları ve 2016 yılı Faaliyet Raporuna ilişkin bir sunumun gerçekleştirildiği toplantıda,  2016 yılı Bütçe Kesin Hesabı, Rozet Ücretlerinin Kaldırılması, Kadro İhdası ve Değişikliği, Sözleşmeli Personel Ücretinin Belirlenmesi konu başlıkları görüşülerek karara bağlandı. Toplantının son bölümünde ise Encümen üyelerinin seçimine geçildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan seçim sonrasında yeniden Encümen üyeliği görevine seçildi.

Akgün: Verimli bir toplantı oldu

Başkan Akgün, Türkiye Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı’nda belediyelerin gelirlerinin artırılmasıyla ilgili çalışmalar, araç gereç yardımları ve Encümen üyeleri seçimi gündemleriyle Ankara'da yapıldığını belirterek; “Yapılan seçimlerde beni yeniden Encümen üyeliğine layık gören TBB üyelerine ve bu verimli toplantı için tüm belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ediyor, benimle birlikte seçilen arkadaşlarımı kutluyorum” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.