banner460
banner128

Başkan Akgün, Necla teyzenin imdadına yetişti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün maddi durumu iyi olmayan bir vatandaşın daha yardımına koştu.

Büyükçekmece Ahmediye Mahallesi’nde torunu ile birlikte yaşayan ve maddi zorluklar çeken Necla Kargı’ya Büyükçekmece Belediyesi sahip çıktı.

 

Bütün ihtiyaçları karşılandı

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Necla Kargı’nın evine iki çekyat, ev tekstili, giyim, kömür ve gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerini götürerek yaşlı kadına teslim ettiler. Ayrıca Necla Kargı’ya maddi yardımda da bulunuldu. Daha önce yardım talebinde bulunduğu her yerden eli boş döndüğünü belirten Necla Kargı, “Soğuk kış günlerinde torunum ile birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyorduk. Bize bu zor zamanımızda yardım eli uzatan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 “Mutlu bir yaşam sürdürmesi bizim önceliğimizdir”

İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak maddi sıkıntı çeken ailelerimizi tespit ederek gerekli işlemleri gerçekleştiriyoruz. Necla teyzemizin zor şartlar altında yaşadığını öğrenince Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz hemen evine giderek ihtiyaçlarını belirledi. Aynı gün içinde de kendilerine ihtiyaç duydukları tüm malzemeleri teslim ettik. Bundan sonra Necla teyzemiz rutin olarak ziyaret edilecek ve her türlü ihtiyacı tarafımızdan karşılanacaktır. İnsanlarımızın mutlu bir yaşam sürdürmesi bizim önceliğimizdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.