banner460
banner128

AVCILAR'DA SANATIN HER ALANINDA EĞİTİM

 

Baleden Türk Sanat Müziğine, Tiyatrodan Heykel yapımına sanatın her alanı ile ilgili eğitim veren Avcılar Belediyesi kendi sanatçısını yetiştiriyor. Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Enstitülerinde öğrenim gören kursiyerlerin hazırladığı ‘Yılsonu Gösterileri’ tüm hızıyla devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde ‘Türk Sanat Müziği’ alanında eğitim alan kursiyerlerin verdiği konser Avcılarlı sanatseverlerin kulaklarının pasını sildi. Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere katılımın yoğun olduğu gözlendi. Birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirildiği konserin sonunda kursiyerler, uzun süre ayakta alkışlandı.   

Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde ve Kültür Merkezinde eğitim alan kursiyerlerin düzenlediği ‘Yılsonu Gösterileri’  21 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.