banner460
banner128

Avcılar'da lösemi hastalarına destek

 

Avcılar Belediyesi’nden Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına destek.

Avcılar Belediyesi lösemi teşhisi konulan ve ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarına umut olmak için kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenledi.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kök hücre ve kan bağışı kampanyasında, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı. Yetkililer, kampanyayı kan kanseriyle mücadele eden 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı başta olmak üzere tüm lösemi hastaları için gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kök hücre ve kan bağışına destek vermeyi sürdüreceklerini aktardılar.

Bağışta bulunan belediye çalışanları düzenlenen kampanyalarla kök hücre bağışının arttırılabileceğini belirterek,  Çocuklarımız bizden iyilik bekliyor. Kan bağışında bulunmamız ve duyarlı olmamız çok önemlidir.’’ diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de kampanyaya destek oldu. ‘’Avcılar halkı her zaman toplumsal konularda dayanışma içinde hareket etmektedir. Belki uygun donör Avcılarımızda. Çocuklarımız için geç kalmış değiliz. Umarım umut oluruz. Kan bağışı kampanyamıza destek olan hemşerilerimize, duyarlı belediye personelimize ve katkıları olan herkese teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.