banner460
banner128

Avcılar'da kurdela sergisi

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde, kadın el sanatlarından biri olan “Kurdele Sergisi” açıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide Avcılar Belediyesi Tahtakale, Cihangir, Firuzköy Kent Evleri ve Barış Manço Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan ‘Kurdele’ çalışmaları sergilendi. Kadını ekonomik ve sosyal hayata kazandırma projesinin bir parçası olan ‘Kadın El Sanatları Eğitimi’, Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde yıl boyunca devam ediyor.

Açılışın ardından sergiyi gezen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli;

“Kursiyerlerimiz Avcılar’da sanatsever dostlarımız için harika eserler üretmiş. Onları bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Belediye olarak sanat alanında kendini geliştirmek isteyen hemşehrilerimize kurslarımızla katkı sunmaya devam edeceğiz. Hepinizin eline, yüreğine emeğine sağlık” dedi.

6-7 Mayıs tarihlerinde sergilenen “Kurdele Sergisi” Avcılarlı sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.