banner460
banner128

Akşener’i salona kilitlediler

 

 

Referandum çalışmalarına Lüleburgaz'da devam eden MHP Genel Başkan adayı Akşener'e skandal bir uygulamada bulunuldu.  Uygulamayı eleştiren Akşener, ‘Ne korktular bu kadından be ne korktular. Şu Almanya ve Hollanda’nın yaptığı canımıza yetti. Salonu niye kilitlediniz.’” Diyerek tepki gösterdi.

 

MHP Genel başkan Adaylarından Meral Akşener Lüleburgaz’da ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Toplantı salonu, kalabalıktan dolayı etkinliği dışarıda yapmak isteyen Akşener'in üzerine kilitlendi.

Gittiği her il ve ilçede saldırı ve engellemeyle karşılaşan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'e bir engelleme de Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde geldi.

Akşener'in yapacağı etkinliğe akın eden binlerce Lüleburgazlı, toplantının yapılacağını salona sığmadı. Bunun üzerine etkinliğe dışarıda devam etmek isteyen Meral Akşener, emniyet yetkilileri tarafından engellendi.Emniyet yetkilileriyle yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca, Akşener etkinliğine toplantı salonunda devam etmek zorunda kaldı.

 

MHP Genel Başkan adayı Akşener'in konuşma yapmaya başlamasıyla birlikte, toplantı yaptığı salonun kapısı kilitlendikten sonra kepenkleri indirildi ve dışarıda Akşener'i bekleyen binlerce vatandaş dağıtılmak istendi.

 

Akşener: Ne korktular.. Ne korktular be!

Akşener yaptığı konuşmada,  referandumun iki büyük faydası olduğunu,  ileri demokrasi savunucularının ,  hayır propogandası yapanlarında evet yapanlar kadar saygı görmesi gerekitğini, ancak bunun görülmediğini söyledi.  Demokrasinin, hukukunun rafa kalktığını gözümün içine soktular. Birinci hayırlı yöne bu. Bunu tam anlayamadık.  İkincisi gittiğim her yerde İzmir marşı çalıyor. Atatürk’ü demokrasinin değerini öğretti.  Trakyalılar bilirdi de, Türkiye’nin tamamı birbiriyle dost olmanın ne kadar önemli olduğunu anladık.

Dışarıda bu küçüksalondakinin iki katı hemşerim var.  Hiç değilse ses sitemiyle oraya ulaştırılması için girişimlerimiz  sonuç verilmedi.

Şu anda kapılar kapalı.  Kapıları kilitlediler. Dışardaki insanlar dağılsın, buraya  girmesin diyorlar. Allah kaza bir kaza olsa, onca insanın canı tehlikede. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Şu Almanya ve Hollanda’nın yaptıkları da canımıza yetti. Canımıza yetti canım. ! Ne korktular be. Ne korktular şu kadınlar ne korktular.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.