banner460
banner128

Akgün: Nefesim yettiği sürece çalışacağım

 

Önceki gün İBB Meclisi’nde gerçekleşen bütçe görüşmelerinde Büyükçekmece Belediyesi’nin bütçesi onaylandı. Bütçenin kabul edilmesinin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu’na akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Akgün, 5 yıllık dönemde sürdürülen çalışmalar için teşekkür etti.

“Çok çalışmak zorundayız”

Uzun yıllardır belediyecilik yapan ve nefesi yettiği sürece halka hizmet için belediyecilik alanında çalışacağını söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli yerel yönetim seçimlerini yapmak ve bununla ilgili tüm plan projeleri ortaya koymaktır esas işimiz. Bu seçim Türkiye için önemlidir. 2019 yerel seçimleri Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasimiz açısından önemlidir. Ben Hasan Akgün olarak, aylar önce başlatmış olduğumuz çok yoğun çalışmayı devam ettirirken, İstanbul’un batısındaki bizim yakınımızda olan bölgelerde hangi görev verilirse nefesim çıktığı kadar çalışabileceğime önce kendim inanıyorum. Hepimiz çok çalışmak zorundayız. Hepinize bir kez daha şahsım, Büyükçekmece Meclisi ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz”

İBB CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, kendilerini teşekkür yemeğinde ağırlayan Başkan Akgün’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Biz 5 yılı doldurduk. Bundan sonra burada devam edecekler ve etmeyecekler olacak ama siyasete devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek vermeye, ülkeyi kalkındırmaya ve bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikteliğimizi de Allah ömür verdikçe sürdüreceğiz.”

3 Meclis üyesi için pasta kesildi

Başkan Akgün’ün teşekkür yemeğine CHP Milletvekili Zeynel Emre, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Büyükçekmece Belediye Başkanı H. Remzi Gökbulak ve çok sayıda belediye meclis üyesi katıldı. Ayrıca gecede o gün doğum günü olan 3 belediye meclis üyesi için kutlama pastası kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.