banner460
banner128

Akademik Kadro Silivri Selimpaşa'da

 

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten oluşan bir grup heyet Selimpaşa’da bulunan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi’nde bu yıl eğitim hayatına başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi’nin hazırlık çalışmaları devam ediyor. Sınıfların eğitim vermeye hazır hale getirildiği kampüs binasında Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden bir grup heyet incelemelerde bulundu. Akademik kadro ve teknik ekibin de yer aldığı ziyarette heyete Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu eşlik etti. Ziyarette; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık Danışmanı Recep Beyazkılıç, Rektör Vekili İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza Büyükuslu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmi Gürsakal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mesut Razbonyalı, Uluslararası Finans Öğretim Üyesi Dr. Engin Dumanlı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muazzes Garipağaoğlu, Kütüphane Direktörü Belgin Çetin, Fenerbahçe Üniversitesi Genel Sekreteri Ekrem Baltacı, Fenerbahçe Üniversitesi Kampüs Yöneticisi Hülya Alır yer aldı. Mayıs ayı ortasından itibaren dekanlığın da faaliyete geçeceği Fenerbahçe Üniversitesi için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.