banner460
banner128

"Uzaktan eğitime uzak kalmasınlar!"

Bakırköy Belediyesi, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim alan öğrenciler için “UZAKTAN EĞİTİME UZAK KALMASINLAR” tablet ve bilgisayar yardım kampanyası başlattı.

“Uzaktan Eğitime Uzak Kalmasınlar” sloganıyla başlatılan kampanya ile her çocuk eğitimde fırsat eşitliğinden yararlansın diye yeni veya kullanılabilir durumdaki tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar toplanarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu; “Belediye olarak hizmete başladığımız günden beri ‘7 Bölge 7000 Çocuk’, ‘Dilek Ağacı’ gibi birçok projemizle yurdumuzun her köşesinde elimizin ulaştığı her yerde ki çocuklarımızın, giyimden okul araç gereçlerine tüm ihtiyaçlarını karşıladık ve karşılamaya devam ediyoruz.  Pandeminin başlamasından bu güne kadar da ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak destek vermeyi sürdürüyoruz. Uzaktan eğitimin başlamasıyla da eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına çocuklarımıza bilgisayar ve tablet tedarik etmeye başladık.  Bunu yaparken Atatürkçü, çağdaş, aydın komşularımızın desteğini de alarak daha fazla çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve çağdaş, geleceğe umutla bakan gençlerin yetişmesi adına başlattığımız kampanyamıza tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

‘Uzaktan Eğitime Uzak Kalmasınlar’ kampanyasına destek olmak isteyenlerin, Bakırköy Belediyesi Halk Masasının 0212 5425204 numaralı telefonunu arayarak yapacakları başvuru sonrası Bakırköy Belediyesi adreslere giderek yardımları bizzat teslim alacak. Toplanan yardımlar daha sonra ihtiyaç sahibi öğrencilere yine Belediye eliyle ulaştırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.