CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Kent Yoksulluğu Buluşması 3. Bölge toplantısı Avcılar’da gerçekleşti. Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara,  İl Başkan Yardımcısı Sinan Karaca Öztürk, CHP Avcılar İlçe Başkanı  Ahmet Selçuk Gök,  İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar ve Kent Yoksulluğu Komisyonu Başkanı Cihan Demir,  partililer ve vatandaşlar  katıldı. Toplantıda kent yoksulluğunu önlemek için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kent Yoksulluğu Komisyonu Başkanı Cihan Demir’in  yaptığı konuşmada, Sosyal politikalar ve Kent yoksulluğu komisyonu olarak , yoksullaştırma politikalarına karşı, İstanbul’daki yoksul vatandaşların sesi, umudu olmak için çalıştıklarını  söyledi.

Darısı diğer ilçelerin emeklilerinin başına Darısı diğer ilçelerin emeklilerinin başına

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise, Türkiye'ye uygulanan neoliberal muhtaçlaştırma politikalarına karşı sosyal demokrat yönetim anlayışını uyguluyacaklarını ve  yoksulluğu yöneten değil, onu ortadan kaldıran olacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi