İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde; SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP eski Genel Başkanları; Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile buluşmasının yankıları sürüyor. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Karayalçın, Çetin ve Öymen ile buluşmasıyla ilgili olarak, “Güncel konuları, geleceği konuştuk. Önümüzdeki günlerde zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim" dedi.

Silivri’de Balcıoğlu’ndan "Yürekten Ziyaretler" Silivri’de Balcıoğlu’ndan "Yürekten Ziyaretler"

"Üç genel başkanımızla geleceğin konuşulduğu; çok verimli, çok değerli bir sohbet ettik. Çok faydalandım. Önümüzdeki zamanlarda alacağımız kararlara, çizeceğimiz yolculuklara büyük katkılar sunacağını söyleyebiliriz.Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi; ülkemi, vatanımı milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partilileri düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu, ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir."