İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar beraberinde ; Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek ve ilçe yöneticileri ile Silivri Mahallelerinde vatandaşın sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, ‘Millet bizi çağırıyor’ çalışması Silivri’de de yankı buldu. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, bu kapsamda Silivri merkez ve mahallelerinde iki gün boyunca ziyaretler yaptı, esnaf ve vatandaşları dinledi.  Milletvekili Orhan Çakırlar’ın ziyaretine; İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek ile ilçe yöneticileri eşlik etti. İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndan ziyaretlerle ilgili yapılan değerlendirmede;   “Edirne Milletvekilimiz Sayın Orhan Çakırlar' ın Katılımları ile Milletimize verdiğimiz sözü tutarak koltuk değil, ayakkabı eskitiyoruz. iktidarın yanlış politikaları sonucunda zorluk çeken esnafının ve vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz.

Türkiye’yi; Saraylarda, 5 maaşlı danışmanlar ve torpilli atanmışlarla değil, milletin evinde, milletiyle birlikte yöneten bir iktidarla buluşturacağız.”derildi.