TÜRKİYE

CHP'li belediyeler Türkiye'nin gururu oldu

Avrupa Konseyi tarafından;CHP’li Büyükçekmece Belediyesi Şeref Plaketi, Şişli Belediyesi Şeref Bayrağı; Çorlu, Çiğli ve Selçuk Belediyeleri ise  Avrupa Diplomasi Ödüllerine layık görüldüler.

CHP’li beledyeler Avrupa’da Türkiye’nin gururu oldular. Büyükçekmece  Belediyesi  Avrupa Konseyi Şeref Plaketine layık görülürken,  Şişli de Şeref Bayrağı ödülünü kazandı.Yine; Çorlu Belediyesi, Çigli Belediyesi ve Selçuk Belediyesi de  Avrupa Diplomasi Ödülü'ne layık görülerek Türkiye’nin gururu oldular.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başarıları nedeniyle;  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e,  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a, Çigli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür etti.

Buarada başkanlarda ödül nedeniyle kısa mesajlar yayınladılar.

Akgün: Bu başarı Büyükçekmece aileme aittir

Dr. Hasan Akgün (Büyükçekmece Belediye Başkanı )

Avrupa Konseyi’nin Şeref Plaketi Ödülünü  Türkiye’den sadece Büyükçekmece’miz aldı. Bu onur, bu gurur büyük Büyükçekmece aileme aittir. Bu büyük başarımızı sayfasına taşıyıp Türkiye’ye duyuran Genel Başkan Yardımcımız  Seyit Torun'a teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Keskin:  Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler

Muammer Keskin (Şişli Belediye Başkanı)

Avrupa Konseyi tarafından verilen Şeref Bayrağı Ödülü’nü Şişli Belediyesi olarak almanın gururunu yaşıyoruz. Bu önemli ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim. Kıymetli Komşularım, Bu ödül aynı zamanda sizlerin, çünkü #

Sengel: Bu gurur Türkiye’nin

Filiz Ceritoğlu Sengel  (Efes Selçuk Belediye Başkanı)

Bu gurur Efes Selçuk’un… Bu gurur İzmir’in… Bu gurur Türkiye’nin… Bu gurur Cumhuriyet Halk Partisi’nin...

Gümrükçü: Bu gurur hepimizin

Utku Gümrükçü (Çiğli Belediye Başkanı)

Bu gurur Çiğli’nin… Bu gurur İzmir’in… Bu gurur Türkiye’nin… Bu gurur hepimizin

Sarıkurt: Haklı gururu yaşıyoruz

Ahmet Sarıkurt (Çorlu Belediye Başkanı)  Çorlu Belediyesi olarak Avrupa Diploması ödülünü almaya hak kazanan 12 belediyeden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz Şeref Bayrağı, Şeref Plaketi ve Avrupa Ödülü’nü kazanmak olacak ve bunu hep birlikte başaracağız.