CHP İstanbul 3.bölgede 12. Sıradan listeye giren Doruk Bulut, başta;  Kılıçdaroğlu. İmamoğlu ve Kaftancıoğlu olmak üzere parti yönetimine ve dostlarına teşekkür etti.

CHP listelerinde büyük burukluk yaşayanlar olduğu gibi listede seçilebilecek yerlerde yer alabilenlerden de parti yönetimine teşekkürler geliyor.  Bunlardan biri de Silivri Belediye Meclis Üyesi iken aday olmak üzere istifa eden ve İstanbul 3. Bölgede 12. Sırada yer alan Doruk Bulut oldu. Bulut’an açıklaması şöyle: 

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin yetkili kurullarınca 28. Dönem TBMM için CHP İstanbul 3.Bölge 12.sıradan Milletvekili adayı gösterildim. Bu onurlu görev için başta sayın Genel başkanım, beni bu süreçte destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na, İstanbul İl başkanımız sayın Dr.Canan Kaftancıoğlu’na ve ilçe başkanlarıma, örgüt emekçisi yoldaşlarıma, bu güne gelene kadar adaylık haberimi benden önce sosyal medyada paylaşan aileme ve tüm dostlarıma, telefonla arayarak ve mesaj yazarak kutlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sorumluluğumuzun ağırlığının farkında olarak cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve gelecegimiz için, 14 Mayıs'a kadar bıkmadan usanmadan çalışacağız.

Doruk Bulut

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı”