banner460
banner128

Silivrispor'da Akgün Duru yeniden başkan

Silivrispor’da eski Başkanlardan Akgün Duru kongrede yeniden başkanlığı seçildi. Akgün Duru 336 oy alırken, rakibi Taylan Güraslan ise 198 oyda kaldı.

Silivrispor yönetiminde nöbet değişimi gerçekleşti.  Cumartesi günü Palmiye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede başkan adaylarından Akgün Duru nöbeti mevcut başkan Taylan Güraslan’dan devraldı. Duru 336 oy alırken Güraslan ise 198 oyda kaldı. 10 oyda geçersiz sayıldı.

Kongreye Belediye Başkanı Volkan Yılmaz mesajla başarılar dilerken;  eski Başkanlardan Özcan Işıklar, Hüseyin Turan bizzat katıldtılar. Kongreye ayrıca İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A.Refik Bek, DSP İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Akgün Duru’dan birlik beraberlik mesajı

Başkanlığa seçilen Akgün Duru, yaptığı açıklama ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Duru’nun mesajı şöyle:

Silivrispor Olağan Kongresi’ne bu pandemi şartlarında katılım gösteren tüm Silivrispor dostlarına, Kongremize iyi dilek mesajlarını ileten Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a ve yine iyi dilek mesajlarını ileten CHP İlçe Başkanımız Berker Esen’e ve MHP İlçe Başkanımız Zafer Yalçın’a, bizzat katılım gösteren İyi Parti İlçe Başkanımız A. Refik Bek’e, DSP ilçe başkanımız Hüseyin Dertop a,önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Hüseyin Turan ve Özcan Işıklar’a, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcımız canım arkadaşım Metin Karakaş’a, yine önceki dönem Belediye Başkan Yardımcılarımızdan hayat arkadaşım Elif Bilici’ye, çok ama çok kıymetli Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve kardeşlerime, Silivri Ülkü Ocakları Başkanımıza, önceki dönem Silivrispor Kulübü Başkanlarımıza ve Yöneticilerimize, bütün siyasi partilerin temsilcilerine, Kulüpler Birliği Başkanımız Ali Tonta’ya ve en önemlisi tüm zorluklara rağmen katılım göstermek için saatlerce orada bekleyen Değerli Delegelerimize, dostlarıma, arkadaşlarıma ve tabii ki en başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize, gösterdikleri nezaketten dolayı Taylan Güraslan ve ekibine, kıymetli basın emekçilerine, iyi dilek ve tebrik mesajı gönderen gönüldaşlara,olmazsa olmazım canım kızlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum… İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum…

BİZ HEP BİRLİKTE SİLİVRİSPOR’UZ”

Anahtar Kelimeler:
Akgün DuruSilivrispor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.