Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir resepsiyona katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ellerini Erdoğa'ın eli üzerine koyması ve samimi gülümsemesi vatandaşlar arasında tartışma konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir resepsiyon verdi.

Resepsiyona;  siyaset, iş, sanat, spor ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı. Resesiyona; AKP'nin Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,  eşi Şule Perinçek ile ,Eski Başbakan Tansu Çiller de geceye eşi Özer Çiller ile katıldı. Davete katılan diğer bir lider ise Saadet Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olurken,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmadığı resepsiyona katılan siyasiler arasında en dikkat çekeni İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu.

Meral Akşener’in, Erdoğan ile tokalaşırken bir elini Erdoğan’ın elinin üzerine koyması, gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraf vatandaşlar arasında da tartışma yarattı. Örneğin;  İnci Amiklioğlu isimli vatandaşın paylaştığı o fotoğrafın altına vatandaşlar dikkat çeken  yorumlarda bulundular. İşte o yorumlardan bazıları.

İnci Amiklioğlu: Yakıştımı bu görüntü şimdi size Meral Hanım?

Adnan Say: Keyifli görünüyor İnci hanım.

Emine Nil Oget: Hosuma gitmedi

Kadri Özcan: O tokalaşmayı yanlış okumayalım. Biz bunun dersini veriyoruz. Burada benim okuduğum Meral hanımın karşısındakine üstün bir pozisyon sağladığıdır. Bir liderin elini bu şekilde sıkmak cesaret ister. Bazı şeyleri yanlış okuyup duygusal yorumlar yapmayalım…Daha Fazlasını Gör

Ayfer Erbesler :Kadri Özcan Hiç gitmeyebilirdi de resepsiyona. Bu durum, “senden güçlüyüm” mesajı değil, “gel anlaşalım, bak partin bölünüyor” mesajı.

Kadri Özcan :Durum tespitiniz bu olabilir... Ben teknik bir bilgi veriyorum...

Halil Özbek İlginç bir görüntü

İnci Amiklioğlu:Vücut dilinde bu şekilde okunuyor olabilir ancak bu fotoğrafın çekildiği mekan 30 ağustos günü Anıtkabir değilde külliye ise bende soru işareti doğurur Kadri Özcan

Kadri Özcan: İnci Amiklioğlu o sizin bileceğiniz şey

İnci Amiklioğlu:Kadri Özcan bir sanatçı olarak size saygım var ama siyasette artık kimseye güvenim yok maalesef

Ayfer Bostancı Tekin:Külliyede, resepsiyonda çekilmiş. Tv.ler de gösterdi..

Nuran Aydın Çok yakışmış çooook İnci'cim..Bu kadının geçmişini bilirken ne beklenir ki başka

TC Nuran Algis Yiğit: Nuran Aydın evet

Özlem Hanelçi Eli üstünde durması ve gülmesi başka bir ifade İnci ablacım

Savaş Yücel Özlem Hanelçi ne âlâka

Bülent Şanver Kayıkçı kavgası yaptıkları için normal

Tc Can Bzkrt Neresi olursa olsun bu görüntü ve vücut dili asla hoşuma gitmedi

Filiz Güldemir: Siz nasil bir goruntu isterdiniz polimik yaratacak gunlerce kamu oyunu mesgul edecek bir seymi

Perihan Kaplan: Valla belki başka niyette olabilir ama sanki o gülümseme beni küçümsediniz ama bak façanızı aşşağı alıyorum ifadesine de uyuyor senden korkmuyorum diyor sanki

Derya Çelebi: Şıracı bozacı

Mustafa Gurbuz BU KADINI BEN YAKINDAN TANIRIM, YAKISIR VE DE YAKISMUS ...

Hüseyin Celik: Ben.Akşenere.çok.güvenmiştim.Benim.İçin.Biti.meral.Akşener.

Ulaş Kılıç: Ben meral aksenere hiçbir zaman guvenmedim guvenmemde..

Gürhan Öztürk: Al birini vur öbürüne, ben bunlara hiçbir zaman güvenmedim.

Umit Hakverdi Hani teröre destek veriyordu .ne oldu şimdi