Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, CHP’nin bazı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek yeni seçilen başkanlara ve yönetimlerini tebrik edip başarılar diledi.

İşte kısıtlama yapılacak yollar İşte kısıtlama yapılacak yollar

Dr. Çapan dün CHP’nin; Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Çatalca İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Çapan’ın ilçe başkanlıkları ziyaretlerini sosyal medya hesaplarında da paylaşarak kısa yorumlar yaptı.

İşte Çapan’ın ilçelere yaptığı ziyaretlere ilişkin yorumları:

Esenyurt: CHP Esenyurt ilçemizin genç ekibini coşkuyla kutladım. Başkanım Hüseyin Ergin ve ekibi, umut ve heyecan yarattılar. Benim de onlara dair büyük umutlarım var…

Avcılar: CHP Avcılar ilçe başkanlığına yeniden seçilen Yol arkadaşım Erdal Nas ve ekibini kutladım. Umutla doldum sağ olsunlar…

Beylikdüzü: CHP Beylikdüzü ilçe Başkanım, benim 30 yıllık yol arkadaşım Mülayim beyi yeni görevinden dolayı tebriğe gittim.

Büyükçekmece: Büyükçekmece CHP ilçe Başkan’ım Halis bey ve ekibini tebrik ettim…

Çatalca: CHP Çatalca ilçe başkanım Memet Çoban’ı tebrik ettim, benim eski ilçemin aydınlık yüzleri mutlu etti beni…

Ziyaretlerde dikkat çeken 3 isim

Gürbüz Çapan’ın CHP ilçelere yaptığı ziyaretlerde iki isim dikkat çekti. Beylikdüzü ziyaretinde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile protokol yaptığını ve odada bir kaç kişinin daha bulunduğunu açıklamasından sonra, o odada bulunduğu iddia edilen İmambakır Üküş’te yer aldı.  Üküş'ün yanısıra Beylikdüzü ziyareti fotoğrafında bir isim daha dikkat çekti. CHP İstanbul İl başkanYardımıcısı Ufuk İnan. İnan'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın hatta yakını olan bir isim olarak biliniyor. 

Çapan’ın Büyükçekmece İlçe Teşkilatı ziyaretinde eski Başkan Hüseyin Remzi Gökbulak’ta yer aldı. Gökbulak son seçimlerde kendisi aday olmamış ancak İstanbul Kongre Delegesi listesinde yer almıştı. Gökbulak’ın da kongre sürecinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyor.

Çapan Kılıçdaroğlu’nu destekliyor

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan,  büyük kurultay sürecinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Çapan'ın Kılıçdaroğlu’nu desteklerken aynı zamanda tüzükte de;  başta milletvekillerine dönem sınırlaması getirilmesi olmak üzere  bir çok konuda değişiklik istediği biliniyor.