CHP’nin Silivrili Milletvekili Adayı Doruk Bulut, TBMM’de Silivri’yi layıkıyla temsil edeceğini , Silivri ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.

CHP Silivri İlçe Teşkilatı yerel basın mensupları ile  iftarda bir araya geldi.  İftara; CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Milletvekili Adayı Doruk Bulut,  İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Tokalı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu  ve Silivri’de görev yapan basın mensupları katıldı.

Tüm partililerimiz üzerine düşeni yapıyor

İftar sonrası konuşan CHP İlçe Başkanı Berker Esen; ilçe teşkilatı olarak seçime her açıdan hazır olduklarını, her sandığa sahip çıkacaklarını söyleyerek, Silivrilileri sandığa gitmeye ve partilerine destek olmaya davet etti. Uzun süredir partinin Silivri’de bir vekilinin olmadığını da hatırlatan Esen, Doruk Bulut’un seçilecek yerden aday gösterilmesinden teşkilat olarak mutlu olduklarını belirterek, Bulut’u Ankara’ya göndereceklerini ifade etti.  Esen, ’25 yıldır CHP’den Silivri’de Belediye başkanlığı yapan başkanların seçime yönelik çalışmalara katılıp katılmadıkları, destek olup olmadıklarının’ sorulması üzerine, ‘Biz kısa süre önce partimizin tüm kurullarını topladık. Tüm partililerimiz bu konuda üzerine düşeni yapıyorlar ve yapacaklar.” Yanıtını verdi.

Doruk Bulut'u Silivri’de de Değirmenköy’de de göreceksiniz

Milletvekili Adayı Do ruk Bulut’ta, daha önce Silivri’den seçilen vekillerin olduğunu ancak bu isimlerin Silivri ile Ankara arasında çok sağlıklı bir bağlantı oluşturamadıklarını öne sürerek, kendisinin Silivri ve TBMM arasında köprü olacağını belirtti.  Basının üzerindeki baskılara da dikkat çeken CHP Milletvekili Adayı Doruk Bulut, 15 Mayıs’tan sonra basının üzerindeki tüm baskıların sona ereceğini ifade etti.  Bulut ‘Geçtiğmiz beş yıllık dönemde hiç bir CHP’li vekili göremedik. Arada bir gelen de İlçe Başkanı Berker Esen’e selam verip gidiyor. Sizi seçildikten sonra Silivri’de görebilecek miyiz? Yoksa siz de beş yıl aradı bir Berker Esen’e selam verip gidecek misiniz?” şeklindeki soruyu ise, “Ben burdayım. Değimenköylüyüm. Burada yine Silivri’de de, Değirmenköy’de tarlalarda görebileceksiniz.” Sözleriyle yanıtladı. 

Erhan KIZILYAR