Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Silivri’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Yılmaz, gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Yılmaz, sorulara ilişkin olarak özetle aşağıdaki açıklamaları yaptı.

“ 2019 seçiminin ilk günlerinde inandırıcılığımız çok düşüktü. Seçim gününe yaklaştıkça bu arttı. İlk günlerde geçtiğimiz sokakları 15 dakikada geçerken, aynı yeri seçim gününe yaklaşırken 1.5 saatte geçmeye başladık.

DSP seçime girmese seçimi alacaklarını söyleyenler oldu. Hayır DSP seçime girmese yüzde 4 daha fazla oy  ile seçimi kazanacaktık.

Konuşmak değil konuşulmak isterim.

Yapacaklarımla yaptıklarımla konuşulmayı arzu eden bir insanım.  2019 seçimlerine başlarken kaybedeceğimiz bir şey yoktu. Şimdi belediye başkanlığı var. 2019’da insanları ikna etmeye çalışıyorduk. Bugün vaatlerimizin de ötesine geçmiş icraatlarımız var. Bu seçimlerle ilgili hiç bir endişe duymuyoruz. Herkesi şaşırtacak bir sonuçla seçimleri alacağız. 

Büyükçekmece’nin sevimli leylekleri yine  geldi Büyükçekmece’nin sevimli leylekleri yine geldi

Bu millet alim değilse de ariftir. Biz kendimizi Silivri’nin feraset sahibi insanlarına emanet edeceğiz. Ben bu milletin ferasetine güveniyorum.

Türkiye’de hiç bir aday seçimleri kendi partisinin oylarıyla kazanamıyor. Farklı partilerin, eğilimlerin oylarına da ihtiyaç duyuyor. Kazanmak için farklı partilerden oy almak gerekiyor. Ben herkesimden insanımızın oyuna talibim. Herkesin oyuna talibim. “