Bilecik Belediyesi’nin Avrupai Başkan Vekilini görenler hayranlıklarını gizleyemerek Cumhurbaşkanı adayı olmasını önerdiler.  Bir vatandaş ise ‘Bilecik Finlandiya’ya mı taşındı’ derken, bir başkası, ‘Abla ortadoğu ile aramızdaki istinat duvarı gibi’ paylaşımını yaptı. Bir başkanı ‘Ben bileceğe gidiyorum’ derken, başka bir yorumca ‘Şükür memleketimle ilgili bir haber olmuş sonunda’ yorumunu paylaştı.

Sosyal medyada da yapılan diğer bazı paylaşımlar şöyle

-Bilecix

-Hir gerek yoktu bu habere, durduk yerde umutlandık...

-Bakıldığında boyu, posu, zerafeti, ata binişi ve elmacık kemiklerinin yapısıyla duruşu safkan bir Türk kadını. Ayırca o Finlandiya, İsveç ve Norveçli bayan siyasetiler getir götürünü yapar. Bence 2023 yılına Cumhurbaşkanlığı makanıma bir cumhuriyet kadını yakışır.

-Caps sandım

-6’lı masanın adayı olsun

-Khalesi ‘Game  Of Thrones”

-The second of her name, the queen of Bilecik and the protector of anatolia

-Norveç, Canada felan sandım

-Khaalesi

-Bi gün ejderhasiyla...

-Ülkedeki bürokrasideki bayanların tümü türbanlı olduğu için ondan ilgi çekmiştir normal ama gözümüz gönlümüz açıldı özgür kadınlara selam olsun

-Targaryen Belediye Başkanı

-1988 doğumlu ama 2250’lili gibi duruyor

-Bizim Başkan Şeyma Subaşı’nın pabucunu dama attı. Artık trendlerde Melek Subaşı var

-15 dakka ya CB adayı ilan edilir

-Dünya gözüyle şöyle bir cumhurbaşkanı görsek

-Ya Karadenizli siyasetçi görmekten ne kadar sıkılmışım ben. Kadını görünce bi ferahlık, Temiz nevresim kokusu geldi gerçekten. Oh ya.

-Ejderhasıda var mı acaba

-Türk halkının en büyük zaafı bu. Görüntün güzelse yada hitabetin iyiyse hemen tav olup oy verirler

-Ah gene kadın güzelliği üzerinden yorumlar. Oyle ki atomu parçala ama güzel giyinmeyi bilme Rabbim azda çirkin yaratmissa takdir edilme şansin yok . Bu kadını beden olarak görün başka bı versiyonu

-Haritada yerini dahi bir çok insanın bilmediği ama benim senelerdir yaşadığım şehir Bilecik. Muhteşem bir kadın sayesinde artık herkes öğrendi..

*

Melek Mızrak Subaşı'ndan teşekkür 

-Bilecik Belediye Başkan Vekili Subaşı, sosyal medya hesabından, "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!" paylaşımında bulundu

*

Melek Mızrak Subaşı KİMDİR?

1988 yılında Bulgaristan’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Edebali İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Subaşı, Bilecik Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Bulgiaristan Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniveristesi’nde tamamladı. Melek Mızrak Subaşı tezli yüksek lisansını da aynı üniversitede yaptı. Subaşı, Bulgaristan Mimarlar Birliği tarafından ödüle layık görülmüş bir isim oldu.

Mezuniyetin ardından mimarlar Odası üyeliğine kabul edilen Melek Mızrak Subaşı, 4 yıl boyunca kendisine ait mimarlık ofisinde mesleğini sürdürdü.

31 Mart 2019 yılan yerel seçimler sonrası Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Başkan Yardımcılığı yanında; İmar komisyon başkanlağı, meclis divan katipliği, kent Estetik Kurulu Asil Üyeği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini de üstlendi.

Türkiye Belediyeler Birilği, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birlikterde doğal ve asil üye olarak Bilecik şehri adına bir çok proje için çalışıyor.

Melek Mızrak Subaşı evli ve bir çocuk annesidir.