A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan Küba asıllı oyuncu Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi.

Melissa Vargas, beraberinde Türikye Voleyboy Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Malatya’yı ziyaret etti. Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden Vargas ve Üstündağ, daha sonra Malatya AVM’de düzenlenen imza etkinliğine katıldı.

Vali Ersin Yazıcı ve Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken,  Melissa Vargas’a

Silivri'de Festival coşkusu Silivri'de Festival coşkusu

"Onur Belgesi" verildi ve kayısı takdim edildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ ise Gürkan'a federasyonun plaketini ve Vargas'ın imzalı formasını sundu.Üstündağ, yaptığı konuşmada, bugün Malatya'da bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde memleketi Malatya'nın ağır hasar aldığını aktaran Üstündağ, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Vargas: Bana yaşattığınız mutluluk için teşekkürler

Konuşmasına "Merhaba Malatya" diyerek başlayan Melissa Vargas ise "Burada olduğum için çok mutluyum. Bana yaşattığınız bu mutluluk için, beni bu kadar sıcak karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Umuyorum ki Malatya, güzel şehrimiz çok çabuk bir şekilde eski güzelliğine kavuşur, yaralarını sarar. Biz hepimiz bir aileyiz, hepimiz birlikteyiz ve burada Malatya için bir aradayız." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi