Erhan KIZILYAR

*

​​​​​​​  6 yıl sonra gelen adalet! ​​​​​​​ 6 yıl sonra gelen adalet!

CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası İmamoğlu, Yüceer ile işbirliği yapacaklarını söylerden, Yüceer ise ‘Marmara’da destan yazacağız’ diye konuştu.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer, Tekirdağ CHP İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.  Yüceer, İmamoğlu’nun daveti üzerine ziyareti yaptıklarını belirterek ziyarette; “ Kampanya stratejileri ve komşu iki ilin işbirliği alanlarını değerlendiklerini ‘belirterek, destek ve dayanışmasi için İmamoğlu’na teşekkür etti.

İmamoğlu: En üst seviyede işbirliği yapacağız

İmamoğlu ise yaptığı değerlendirmede;  “Sevgili hemşerilerim Tekirdağ’a İstanbul’dan saygılar, sevgiler. Tekirdağ bizim gözbebeğimiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde yüksek bir başarı elde etmek istiyoruz. Değerli arkadaşım Candan hanıma başarılar diliyorum. İnşallah Kadir Albayrak başkanımın çalışmarını daha  yüksek bir yere taşıyacaktır. Sevgili başkanımla birlikte yürüyeceğiz. Çok etkin olarak birlikte çalışacağız. Kampanya süresincede,  daha sonra da çok etkin bir işbirliği içinde çalışacağız. Bütün ilçe belediye başkanlarımızın dayanışma ruhuyla Türkiye’miz için , Trakya için hayati önem taşıyan bu seçim öncesinden başlayarak; en üst seviyede işbirliği,  en süt seviyede düşünce üretme,  halkıyla beraber düşünen;  iyi, güzel,  güçlü belediyeciliği  İstanbul’da benim, Tekirdağ modeli gibi Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Candan hanım başkanıma teşekür ediyorum başarılar diliyorum.”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’de İmamoğlu’nun bu değerlendirmesine : “İnşallah Marmara’da  destan yazacağız” diyerek yanıt verdi.