banner460
banner128

“Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak!”

İBB Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,   Seçildiği takdirde ‘Belediyenin kapılarının DEM Partililer açık herkese açık olacağını’ söyleyen  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’a kapıyı gösterdi.

İstanbul Bakırköy'de bir açılışta konuşan İBB Belediye Başkanı , Köksal'ın bu sözlerine çok sert yanıt vererek şunları söyledi:

" Ben CHP’liyim ama bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. Öyle ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüz ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak! Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim!"

Özgür Özel düzeltmişti 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Köksal'ın bu sözleri üzerine "Demin Afyon’dan geldim ve Burcu Başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, ‘Aman başkanım sen düzelt’ dedi. Afyon belediyesinin de, Uşak belediyesinin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, tüm Uşak ve Afyonlulara açıktır” açıklamasını yapmıştı.

Köksal'dan paylaşım 

Köksal ise X hesabından Suriyeli sığınmacıları şehirden göndereceğini belirterek şunları söylemişti: “AKP, ‘Mevcut işçileri çıkaracak, PKK’lıları işe alacak’ diyor. Ben ‘Emeklilere dört ay doğalgaz ve Afjet konusunda destek vereceğim’ diyorum, ‘Belediyeyi DEM’lilerle yönetecek’ diyorlar, ‘Rantsal dönüşüm değil, bedelsiz ev yapacağım’ diyorum. ‘Gizli kapılar ardında DEM’lilerle görüşüyor’ diyorlar. Açık ve net Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDA PAR’lılarla yönetmeyeceğim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.