Erhan KIZILYAR

*

Balcıoğlu: Cesur yüreklere selam olsun! Balcıoğlu: Cesur yüreklere selam olsun!

Her şerde bir hayır vardır

Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından siyasi partilerin belediye meclis üyeleri listeleri bugün saat 17.00’a kadar seçim kurullarına teslim edilecek.

Listelerin ardından; listeye giremeyenler ve listede arka sıralara düşenlerin  doğal olarak durumu memnuniyetsizlikle karşılaması bekleniyor.

Bu duruma düşenler için Ak Parti Milletvekili Seda Gören Bölük’ten bir örnekleme eşliğinde  ‘Umut veren’ bir tavsiye geldi.

Meclis üyeliği yapılacak iş değil!

Millekvekili Gören Bölük, Ak Parit Silivri İlçe Teşkilat Buluşmasında yaptığı konuşmada konuya değinerek, “ Meclis üyeliği yapılacak iş değil. Ben 2009  arası 2014 arası meclis üyesi olarak mecliste yer aldım. Esenyurt’ta 18 sıraya konmuştum. O kadar çok çalıştım ki artık beni 3-4’e koyarlar diye bekliyorum. Bir de ne göreyim. 30. Sıraya konmamışmıyım.  Esenyurt’ta 25 meclis üyesi seçildi. Ben dışarda kaldım. Meclis Üyesi olamadım ama Genel Merkez’de görev almak nasip oldu. Ardından da bugün karşınızda milletvekiliyim. Hani derler ya ‘her şerde bir hayır vardır’ diye, öyle oldu. Onun için listelerde yer almaz iseniz, ya da yeriniz iyi olmaz ise kırılmayın çalışmaya devam edin. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi