Deniz Baykal’ın vefatı nedeniyle belediye başkanları da başsağlığı mesajları paylaştılar. Onlardan bazıları: 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: Partimizin önceki dönem Genel Başkanlarından, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve partimize başsağğı diliyorum.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt: Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve partimize başsağlığı diliyorum.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli: Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Milletimizin, partimizin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık: CHP eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi:Arkasında mücadele dolu bir yaşam bıraktı Deniz Baykal… Önceki dönem Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal'ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, tüm partililerimize ve kıymetli ailesine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin:Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve parti örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: Birlikte görev yapmış olmaktan onur duyduğum önceki Genel Başkanımız, Türkiye’ye ve Cumhuriyet Halk Partimize ömrünü adayan, Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Partimizin ve milletimizin başı sağ olsun.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel:Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, partimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç:Türk siyasetinin emektar isimlerinden, tecrübeli siyasetçi ve devlet adamı, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Genel Başkanlarımızdan Deniz Baykal’ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, aile yakınlarına sabır ve parti örgütümüze başsağlığı diliyorum.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı: Önceki dönem Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal’ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve CHP ailemize başsağlığı diliyorum.

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas:(E) Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimiz sevdalısı, Antalya Milletvekilimiz Sn.Deniz Baykal vefat etti. Büyük bir üzüntü içindeyiz. Ailesinin ve CHP büyük ailemizin başı sağolsun.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş: Vefat haberini büyük bir üzüntüyle aldığım 4. Genel Başkanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet; yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum. Partimizin başı sağ olsun.