Sürpriz bir şekilde İYİ Parti’den İstanbul 3. Bölgede 2. Sırada Miletvekili Adayı gösterilen  Seyithan İzsiz, adaylığının açıklanmasından sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenyurt Haramidere’de bir lokalde çok sayıda vatandaşın coşkulu alkışları arasında konuşan İzsiz, kendisinin Sayın Meral Akşener’in daveti üzerine İYİ Parti’ye katıldığını belirterek, ‘İyilerle birlikte olmak, iyi hizmetlerle anılmak, halkımızın derdiyle hemhal olmak üzere İYİ Parti adayı olduk. Tüm birikimim ve donanınımla birlikte sizlere hizmet etmeye çalışacağım’ dedi.

Ek 2 vekil daha kazanacağız

Esenyurt’un İstanbul’un ve Türkiye’nin en kalabalık ilçesi olmasına rağmen bugüne kadar TBMM’dte temsil edilmediğine işaret eden Seyithan İzsiz, ‘Çok istediniz. İşte size Esenyurtlu aday. Ama biz sadece Esenyurt’un değil, üçüncü bölgedeki diğer ilçelerinde temsilcisi olacağız. Bizim adaylığımız aynı zamanda; Bitlis’in, Van’ın, Diyarbakır’ın, Hakkari’nin adaylığıdır. Ülkemizin sorunlarıyla ilgileneceğiz. Sizler ulaşmak istediğiniz, derdinizi anlatabilecek, çözebilecek aday istediniz. Şimdi partilerin listelerine bakın güneydoğu lu ve doğulu aday var mı? Yok. O zaman ne yapacaksınız. Bizi güçlü bir şekilde parlamentoya göndereceksiniz. Bizim adaylığımız İYİ Parti’ye ek iki vekil daha kazandıracak inanıyorum.” dedi.

Erhan KIZILYAR