AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, ilk açıklamasını Ak Parti İlçe merkezinde yaptı.

Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan törenin ardından Büyükçekmece Ak Parti ilçe merkezine gelen Belediye Başkan Adayı Recep Erol burada alkışlarla karşılaştı. Erol burada yaptığı açıklamada şunları söyledi.

AK Parti Silivri'de sıkı mülakat AK Parti Silivri'de sıkı mülakat

Bütün başkanları andı

“Önümüzde bir belediye seçimi var. Hep beraber alanda ter dökeceğiz. Ak Partililer olarak bizler seçimden seçime çalışmıyoruz. İlçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, her bir kardeşimiz meclis üyesimiz aylardır sahada çalışıyor.  Mehmet Akalın bey, Yusuf Uzun başkanım sonra İlker bey geldi. İlker beyden sonra biz geldik. Bizden sonra Celal Babayiğit başkanım geldi. Rahmetli Sabahhattin abimiz geldi. Hatice hanım geldi sonra ardından Ekrem Gorçeker görevi aldı. Son olarak ta Murat Çelik kardeşimiz görevi üstlendi.  Herkes burada bir şeyler yapma gayreti içindeydi. İnşallah 31 Mart ta da bu çalışmaların meyvesini toplama zamanı olacak.

Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız

 Büyükçekmece’nin hizmete ihtiyacı var. Yanıbaşımızdaki ilçelere baktığımızda; Silivri’ye, Çatalca’ya baktığımızda bizden çok daha fazla hizmet alır durumda olduğunu görüyoruz. Oğlum kütüphane için Beylikdüzü’ne gidiyor. Kütüphane eksiği var mı var. Bilim merkezi eksikliği var mı var. Sahili yaptıkları iin teşekkür ediyoruz ama yeterli değil. Bunların hepsinin elden geçmesi gerekiyor. Yapılmayanların yapılması gerekiyor. Herbir aday adayamızın yapmak istedikleri vardı, projeleri vardı. Aday adaylarımızdan yapılması gereken projeleri isteyeceğiz. Onlarla beraber arazide olacağız. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Amaç Büyükçekmece’yi hizmetle buluşturmak. Amaç Büyükçekmece’yi AK parti belediyeciliği ile buluşturmak. Bizler bunları yaparken, nefsimiz için bir şey istemiyoruz. Çok şükür geçiniyoruz. Büyükçekemce’de hizmet anlamında almadığı bir çok eksik var. Kentsel dönüşüm, ulaşım, sosyal projeler diyebilirsiniz.

Oktay Sinanoğlu bilim merkezi

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu’nun adını vereceğimiz bilim merkezi yapacağız. Yüzlerce eksik var. Öncelikle hep beraber çalışıp sırtımızdaki terin son damlasına kadar çalışarak büyükçekemceyi almamız lazım. Sandıklarda, arazide ne çalışma yapılmak gerekiyorsa yapacağız.  Ben herşeyi bilirim demiyorum. Birlikte çalışarak sorunları çözeceğiz. Bizim en büyük gücümüz sizlersiniz. Hep beraber vitesi yükselterek çalışacağız. Hep birlikte Büyükçekmece olacağız “

Erol  sosyal medya hesabından da Cumhurbaşkanı ve dava arkadaşlarına teşekkür ederek,“. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığı şahsıma tevdi etmesinin ardından ilk adımımızı evimize, İlçe Başkanlığımıza attık.

Beni muhabbetle bağırlarına basan, dava ve yol arkadaşlığını yürekten hissettiren teşkilatımızın her bir mensubuna şükranlarımı sunuyorum.”dedi.