MHP 27. Dönem İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, ‘Milletvekili olarak İstanbullu vatandaşlar ile ülküdaşlarıma hizmet etmenin onur ve gururunu bir ömür şeref madalyası olarak taşıyacağım” dedi.

Oruç Oymak CHP'den istifa etti Oruç Oymak CHP'den istifa etti

TBMM’de 27. Dönemde MHP İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Hayati Arkaz bir teşekkür mesajı yayımladı. Arkaz’ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

“Kıymetli ülküdaşlarım değerli İstanbullu hemşerilerim 27. Dönem Milletvekili olarak sizlere hizmet etmenin onur ve gururunu bir ömür şeref madalyası olarak taşıyacağım. Bu süreçte başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, her an yanımda olan Aileme, MHP İstanbul İl Başkanımıza ve İl Yöneticilerimize, MHP İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Yöneticilerimize, MHP Kadın Kollarına, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlarımıza , seçim süreci boyunca bizlere kapılarını ve gönüllerini açan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Yeni dönem de seçilen ve TBMM’de görev alacak Milletvekillerimizi tebrik eder ve başarılar dilerim.”