Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak bu müstesna şehre sahip çıkarak üzerinde biriken tozu ve pası süpürdük. Hizmet ve eserlerimizle Silivri’yi herkesin yaşamak isteyeceği bir kent haline getirdik. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum’un seçilmesi halinde Silivri’de iyi bir ikili oluşturarak son 5 yıldır yapılmayan pek çok hizmeti sizlerle buluşturmuş olacağız. “dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek Yeni Mahalle 100. Yıl Gölet Kafe ve Engelsiz Oyun Parkında çocuklar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Silivrililerle keyifli vakit geçirdi. Daha sonra Özkent Sitesi sakinlerini ziyaret eden Başkan Volkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Silivri Ülkü Ocakları tarafından Silivri Tokatlılar Derneğinde düzenlenen programa da katılan Başkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanı Emrullah Aydın, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ile birlikte Dernek Başkanı Harun Çalışkan, Silivri’de yaşayan Tokatlılar ve gençlerle bir araya geldi. 

Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı

BAŞKAN YILMAZ: “MURAT KURUM İLE İYİ BİR İKİLİ OLACAĞIZ”

Ziyaretlerde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivrili vatandaşlarımızla el ele ve gönül gönüle hemhâl olmaya devam ediyoruz. Silivri Belediyesinde göreve başlamadan önce bu şehirde yaşayan herkesi dini, dili, ırkı ve siyasi görüşü ne olursa olsun ayrıştırmadan kucaklayacağımızı belirtmiştik. Görevde olduğumuz 5 yıllık süre boyunca Silivri’ye vermiş olduğumuz sözleri fazlasıyla yerine getirdik. Hizmetlerimiz vaatlerimizin çok ama çok ötesine geçti. Silivri Belediyesi olarak bu müstesna şehre sahip çıkarak üzerinde biriken tozu ve pası süpürdük. Hizmet ve eserlerimizle Silivri’yi herkesin yaşamak isteyeceği bir kent haline getirdik. Sağlıktan spora, kültürden sanata, eğitimden sosyal yaşama kadar Silivrili hemşehrilerimizin çok daha konforlu bir şekilde yaşamaları için pek çok projeyi hayata geçirdik. 7/24 mesai anlayışıyla 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın hizmetkârı olduk. Değerli hemşehrilerimizin teveccühleriyle inşallah 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ardından sizlerin emrinde olmaya ve tüm Türkiye’nin gıpta ile baktığı hizmetleri Silivri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum’un seçilmesi halinde Silivri’de iyi bir ikili oluşturarak son 5 yıldır yapılmayan pek çok hizmeti sizlerle buluşturmuş olacağız. Bu yolda sizlerin desteğine olan inancımız tamdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi