Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin emrinde, Silivri’deki çocukların, gençlerin, yaş almış büyüklerin ve hanımefendilerin yanında bir belediyecilik anlayışıyla hep sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Ayırmadan Ayrışmadan Silivri İçin Canla Başla” temalı kahvaltı programına katıldı. Palmiye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul 3. Bölge Başkanı Ali Aydın, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ve teşkilat mensupları katıldı.

YALÇIN: “BU TARİHİ GÖREV HEPİMİZİN OMUZLARINDADIR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Sosyal ve üretken belediyecilik anlayışımızı tüm Türkiye’ye gösteren, Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz başkanlığında Silivri’mizi tarihinin en büyük eserleriyle buluşturmayı bizlere nasip eden Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sabırla, şuurla ve coşkuyla gözümüzü yüksek ufuklardan ayırmayacağız. Silivri’mizin bütün fertlerini eşit ve kardeş görerek 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi bir kez daha başarıyla buluşturacağız. Enerjiyle, gayretle, durmadan ve yorulmadan Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Sayın Murat Kurum’u destekleyerek, İstanbul’u muradına erdireceğiz. Bu tarihi görev hepimizin omuzlarındadır” dedi.

AYDIN: “ÜÇ HİLALİ SİLİVRİ’NİN BURÇLARINA DİKECEĞİZ”

Yalçın’ın ardından konuşan MHP İstanbul Bölge Başkanı Ali Aydın, “MHP olarak 2019 yılında büyük bir çaba ve gayretle Silivri’ye diktiğimiz üç hilali, yine Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ile 31 Mart’ta da inşallah Silivri’nin burçlarına dikeceğiz. Bunlar sizlerin gayretleri ve emekleriyle olacak. Ev ev, sokak sokak dolaşarak Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’a bir kez daha oy isteyeceğiz ve başkanımızı bir kez daha belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’YE EFENDİ DEĞİL HİZMETKÂR OLMAYA GELİYORUZ”

Toplantıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “2019 yılında yine bu salonda ve bu atmosferde bir araya gelerek sizlere hitap etmiştik. Buradan teşkilatlarımızla beraber Silivri’nin insanlarını ikna edebileceğimizi, onların gönüllerini fethedebileceğimizi ama inanmış bir şekilde yılmadan ve yorulmadan Silivri’ye hizmetkâr olmayı hedeflediğimizi bu salondan ifade etmiştik. Yine bu salondan Silivri’ye seslenmek istiyorum. MHP’nin kadroları ve Cumhur İttifakı’nın paydaşlarıyla birlikte Silivri’ye efendi değil, hizmetkâr olmaya geliyoruz. Silivri’nin emrinde, Silivri’deki çocukların, gençlerin, yaş almış büyüklerin ve hanımefendilerin yanında bir belediyecilik anlayışıyla hep sahada olmaya devam edeceğiz. 2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve olurlarıyla Cumhur İttifakı’nın adayı ilanı edildiğimizde üzerimizde taşıdığımız sorumluluğu yerine getirmek için azim ve kararlılıkla çalıştık. Yeniden belirtmek istiyorum ki bu kardeşiniz sizlerle beraber yeniden bu sorumluluğu taşıyacak güçte, azimde ve kararlılıktadır. Sevgili Ahmet Şafak dostumun dediği sözden yola çıkarak; ‘Biz yaptık yine biz yapacağız’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Özer işçilerin bayramını kutladı Başkan Özer işçilerin bayramını kutladı

“YENİ YÜZYILDA SİLİVRİ’YE YÜZ AKI ESERLER DİYEREK HUZURLARINIZA ÇIKACAĞIZ”

Silivri’de hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, “2019 yılında; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne doğru 23 dev proje diyerek yola çıkmıştık. Bugün 23 tane eserimizin neredeyse tamamını gerçekleştirmiş bir belediye başkanı olarak Silivri’nin huzurlarındayız. Hizmetlerimiz ve eserlerimiz vaatlerimizin çok ötesine geçti. Bizim durmaya, duraklamaya, diz kırmaya ve soluklanmaya hakkımız yok. Biz soluksuz bir şekilde koşarak çalışmaya devam edeceğiz. Silivri Belediyesi olarak laf üretmeyip iş üreteceğiz. Önümüzdeki süreçte Silivri’ye hizmetlerimizin yer alacağı, Silivri’mizin hizmetlerini anlatacağımız ve kamuoyunun önüne çıkacağımız toplantımızı 24 Şubat’ta Silivri’de gerçekleştireceğiz. ‘Yeni yüzyılda Silivri’ye Yüz Akı Eserler’ diyerek Silivri’mizin huzuruna çıkacağız. Ben Cumhur İttifakı’nı içselleştirmiş, anlamış ve bir yaşam biçimi haline getirmiş bir belediye başkanıyım. İBB Başkan Adayımız Murat Kurum da çok önemli projeleriyle, bakanlığı dönemi ve Emlak Konut Müdürlüğündeki birikimleri ve tecrübeleriyle ehil ve layık bir yöneticidir. Genç bir belediye başkan adayıdır. İnşallah Silivri’miz, Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız ve Cumhur İttifakı’nın teşkilatları ona ziyadesiyle sahip çıkacak. İstanbul inşallah muradına kavuşacak” dedi.

AKSU: “SİLİVRİ HİZMETLERDE ÇAĞ ATLIYOR”

Başkan Yılmaz’ın ardından konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, “MHP olarak cumhuriyetimizin yeni yüzyılına girdiğimiz bu süreçte, mahalli idareler genel seçimlerinin 14 ve 28 Mayıs’ta yakalanan siyasi istikrarı destekleyecek şekilde sonuçlanmasının ülkemiz için oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. İnşallah aziz milletimiz mayıs ayında sandıkta gösterdiği iradeyi yerel seçimlerde de ortaya koyacak. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, MHP ve Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferiyle sonuçlanacaktır. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaptığı hizmetin, verdiği emeğin ve gösterdiği gayretin karşılığını almalıdır. İnşallah önümüzdeki seçimde yaptıklarının karşılığını alacak ve Volkan Yılmaz yeniden Silivri’ye başkan olacaktır. İBB Başkanı ne kadar halktan ve Silivri’den kopuksa Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz o kadar halka beraberdir. İBB ne kadar İstanbul’dan bir haber, boş zamanlarında İstanbul’a uğruyorsa, Volkan Yılmaz o kadar Silivri ile hemhaldir. İBB Başkanı Atatürk düşmanlarıyla dost olmakla meşgulken Volkan Yılmaz ayırmadan ve ayrıştırmadan Silivri’nin hizmetindedir. Karda, selde ve depremde İBB Başkanı yokken Silivri Belediyesi ise adeta tüm İstanbul’un afet koordinasyon merkezidir. 5 yıldır İBB hizmetleri yerinde sayarken Silivri hizmetlerde çağ atlıyor. Volkan Yılmaz belediye hizmetlerini aşan devasa hizmetleri Silivri’ye kazandırıyor. Mutlu Silivri için bugüne kadar yapılanlar önümüzdeki dönüm yapılacak olanların teminatıdır. Volkan Yılmaz’a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yeniden başkan seçmek için Cumhur İttifakı olarak canla, başla ve gevşemeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.