Suat Toktaş, attığı bir tweet ile genel yayın yönetmeni olduğu Halk TV'den ayrıldığını duyurdu

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın gelmesiyle başlayan rahatsızlık had safhaya çıktı. Televizyonun Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş televizyondan ayrıldı.

Toktaş’tan veda

Halk TV’nin 2.5 yıldır Genel Yayın Yönetmenliğini sürdüren Suat Toktaş ‘Halk TV ile buraya kadar’ diyerek kanaldan ayrıldı.

Toktaş’ın mesajı şöyle:

Halk TV ile buraya kadar. Halk TV’nin ekran arkasındaki/önündeki fedakar emekçileriyle birlikte sayıca bizi üce, dörde katlayan kanalları geçerek bayrağı 2,5 yılda zirveye diktik. Yolun açık olsun Halk TV,. Yolunuz açık olsun can arkadaşlarım. Teşekkürler.

Mahiroğlu’ndan Toktaş’a mesaj

Halk TV’nin Sahibi Cafer Mahiroğlu da Toktaş’a yönelik bir mesaj yayınladı.  Mahiroğlu’nun mesajı şöyle: “Kısa sürede birlikte çok iş başardık. Fiziken ayrılsa da fikren bizimledir... Yolun açık olsun dostum.”

Karadağ ayrılmış, Değirmenci tepki vermişti

Kanala İsmail Küçükkaya’nın gelmesinin ardından Gökmen Karadağ ile kanal ile yollarını ayırmıştı. Ardından İsmail Küçükkaya’nın ‘Fakiriz’ yorumuna İrfan Değirmenci ‘Hayır çok zenginiz” mesajıyla karşılık vermişti. Ayşenur Arslan ise bu mesajı retwetleyerek Değirmenci’ye destek vermişti.