CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Avukat Turan Taşkın Özer, önümüzdeki seçimlerde Milletvekili olabilmek için görevinden istifa etti.

2015 yılından bu yana İlçe Başkanı olarak görev yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da yakın çalışma arkadaşı olan Özer;  partili arkadaşlarına teşekkür ederek, ‘Daha huzurlu, daha güvenilir ve mutlu günlerde bulaşacağımıza inancım tamdır’ dedi.

Özer şöyle konuştu.

“Değerli CHP Beylikdüzü ailem;

2015 yılında merhum Yaşar Genç ağabeyimden devraldığım CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevimi layıkıyla bugünlere getirmenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. Görev aldığım süre boyunca her bir kongre dönemi içinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize ve çok değerli örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Yol yürüyüşümüz süresinde aramızdan ayrılan değerli yol arkadaşlarımı saygıyla minnetle rahmetle anıyorum. Bugüne kadar büyük bir sevgi, onur ve gururla yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte yeri geldi birlikte üzüldük, yeri geldi büyük başarılara zaferlere birlikte sevindik ve mutluluk gözyaşları döktük. Sizlere ve Beylikdüzü’ne asla veda etmiyorum. Daha güzel, daha huzurlu, daha güvenilir ve mutlu günlerde buluşacağımıza inancım tam. Sizleri çok seviyorum, biliyorum ki yanımda kocaman bir ailem var. Bana kattığınız her şey için çok teşekkür ederim.”

Başkan Özer’in istifa açıklaması yaptığı toplantıya; Başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık olmak üzere kalabalık bir partili topluluğu katıldı.