banner460
banner128

Silivri’nin 35 yılı aynı karede

Erhan KIZILYAR

Silivri Belediyesi’nin Alipaşa’da yaptığı ek hizmet binası törenle açıldı. Açılışta, siyasette hoşgörünün örnek bir  görüntüsü kameralara yansıdı. 

Beş belediye başkanı katıldı

Açılışta; Silivri Kaymakamı Tolga Togan, Silivri Belediye Başkanı MHP’li Volkan Yılmaz, Silivri’ye 1989-2004 yılları arasında CHP’den seçilerek üç dönem hizmet eden Selami Değirmenci, 2004-2009 yılları arasında Ak Parti’den seçilerek ilçeye hizmet eden Hüseyin Turan, 2o09-2019 arasında CHP’den seçilerek görev yapan Özcan Işıklar, Çanta Beldesi’nde DYP’den seçilerek görev yapan  eski Belediye Başkanı Tahir Sert birlikte kurdela  kesti.

Toğan: Demokrasinin içselleştirilmesini gösteriyor

Bu fotoğraf tüm katılımcıların dikkatini çekerken, törende konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, fotoğrafı, ‘Bu görüntü Silivri’nin demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğini gösteriyor. Seçimler biter, dostluklar sürer’sözleriyle yorumladı.

Yılmaz: Seçimi değil Silivri’nin geleceğini düşünüyoruz

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da, katılan tüm başkanlara teşekkür ederek, ‘bu görüntü beni çok mutlu etmiştir. Silivri de geçmiş dönemlerde hizmet eden dört belediye başkanımız buradadır. Makamlar, mevkiler gelip geçer. Önemli olan insanların bir arada olmayı sürdürmesidir. Bu şehirde hoşgörü kültürüne örnek bir davranıştır. Bu fotoğrafı sığ bakış açısıyla yorumlayan olabilir. Ne ben ne de başkanlarımız asla bu sığ düşünceler içinde değildir. Bizler gelecek seçimleri değil, Silivri’nin geleceğini düşünen insanlarız. Tüm başkanlarıma tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

Turan: Başkanlıklar gelip geçer..

Törende konuşan eski Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan’da ‘Bugün makamda Volkan bey on yıl sonra bir başkası olacaktır. Başkanlık gelip geçer. Tüm belediye başkanlarımızın hepsiyle olmak beni de mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.