Esenyurt’ta CHP Adayı Prof.Dr. Ahmet Özer seçimleri kazandı. ‘Kent uzlaşısı’ adayı olarak seçimlere giren Prof.Özer oyların yüzde 49,08’ini alırken, Ak Parti Adayı Hamit Öncü ise yüzde 39,17’de kaldı. 
Seçimin netleşmesinin ardından bir mesaj yayımlayan Prof. Ahmet Özer, Esenyurt halkına teşekkür ederek, ‘Hep birlikte Esenyurt’ asahip çıkacağız.”dedi. 

Büyükçekmece kurban bayramına hazır! Büyükçekmece kurban bayramına hazır!

Özer'in mesajı şöyle:

Teşekkürler Esenyurt
Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getireceğime olan inancınız için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim sürecinde bana destek veren herkese minnettarım. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için, şeffaf, adil ve eşit bir yaklaşımla çalışacağımı bir kez daha vurgulamak isterim. Esenyurt'u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için el ele vererek çalışacağımızı bilmenizi isterim. Her bir komşumun sesini duyarak, ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Biz, hep birlikte başarmak için bu yola çıktık, hep birlikte Esenyurtumuza sahip çıkacağız. Bir kez daha, bu onurlu göreve layık görülmeme vesile olan herkese teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Esenyurt'u daha da ileriye taşıyacağımızı bilmek beni büyük bir umut ve heyecanla dolduruyor.
İyi ki varsınız komşularım!

Editör: Haber Merkezi