Daha önce Annesi Rabia Orakçı adına doğduğu köyde ortaokul yaptıran,  AREV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, şimdi de Babası Reşat Orakçı adına Beylikdüzü’nde cami yaptırdı.

AREV Vakfı ve AREV Okulları Kurucusu, Beylikdüzü Belediye eski Başkanı Vehbi Orakçı ebeveynleri adına hayır işleri yapmaya devam ediyor. Doğduğu Erzurum, Horasan, Yeşilyurt Köyü’ne 2013 yılında;  Annesi Rabia Orakçı adına ortaokul ve kendisi adına bir ilk okul binası yapan Vehbi Orakçı, şimdi de İstanbul Beylikdüzü’nde Babası Reşat Orakçı adına bir cami yaptırdı.

 Açılışa yoğun katılım

Caminin açılışı; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Ak Parti Grup Başkan Vekili Tahir Abu, , İlçe Müftusu Kadir Koçak ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Oakçı katılımcılara teşekkür ederek,

“Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık, Ak Parti grup başkan vekilimiz Tahir Abuş, Müftümüz Kadir Koçak, siyasi partilerimizin il yöneticeleri, ilçe başkannları, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, STK Başkanlarımız ve yöneticilerimiz, Arev Vakfımız gönüllüleri, kanaat önderleri, eş, dost ve akrabalarımıza katılımları için teşekkürler.

40 sene önce Vakıflar yurdunda kalan bir öğrenci olarak, hayalini kurduğum vakıf ehli olmak, vakfetmek hatta vakf olmak hedefimizin önemli bir merhalesi olan bu eserlere hamilik yapmak güzel bir duygu, nasip eden Allah'a ve destek olan çalışma arkadaşlarıma, dostlarıma ve aileme teşekkürler.”dedi.