Silivri Belediyesi Selimpaşa halkının hizmetinde Silivri Belediyesi Selimpaşa halkının hizmetinde

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Nas, Avcılar’ın İBB seçimlerinde en büyük desteği vereceğini ve İstanbul’da en az 25 ilçeyi alacaklarını söyledi.

CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, düzenlediği bir toplantı ile belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Yüzlerce partili ile aday adaylığını açıklayan Nas, Avcılar yanında İBB başta olmak üzere İstanbul’un tüm ilçelerinde başarı vaadinde bulundu.

Avcılar’da yaplacak çalışmalarla İBB seçimlerinde en büyük desteği veren ilçe olacaklarını bildiren Nas, en az 25 ilçeyi de alacaklarını ifade etti.

CHP Aday adayı Nas özetle şöyle konuştu.

İstanbul’u ezici çoğunlukla kazanan ve halkçı belediyecilik ile İstanbul halkını  buluşturan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yeniden seçimi kazanması için en büyük katkıyı yapacağımız çalışmalarla Avcılar yapacak.  İBB’de meclis çoğunluğunu kazanacağız.  Ve İstanbul’da en az 25 belediyeyi kazanacağız.

Avcılar İstanbul’un incisi olacak

Bir yanı deniz, bir yanı göl, dört bir yanı yeşil olan Avcılar İstanbul’un incisi olacak. Bugüne kadar yapılan çalışmaları takdir ediyorum. Sivil toplum kuruluşları, bilim insanları ve tüm paşdaşları sürece katarak kentsel dönüşümü tamamlayacağız.

Örgütümle barışık, yüzü halka dönük bir başkan ve yönetim olacağız.

Avcılar; çocuk, genç dostu, insan dostu, engelli, kadın , hayvan dostu bir kent olacak. Avcılar'da her şey çok daüha güzel olacak. Avcılar'd aherkes mutlu olacak. 

Editör: Haber Merkezi