Hekimhan’ın CHP’li Belediye BaşkanıTuran Karadağ,  CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yönetimi partiden istifa etti.

Malatya’nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ yeniden aday gösterilmeyince CHP’den isitfa etti. İlçe Başkanlığında yapılan basın açıklamasında Karadağ ile birlikte İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, İlçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri de partilerinden istifa etti.

Belediye Başkanı Turan Karadağ yaptığı açıklamada; 2019 da buradan önseçime girdim. Önseçimle geldim. Atama ile gelmedim. Ben İstanbul’da bir iş insanıydım. Doğduğum yere hizmet için geldim. 34 proje ile geldim 30’unu yaptım. Doğalgaz getirttik. Toki 550 dairenin yapımını sağladım. Bütün köylerin yollarını yaptım. Biz en azından sağcısını, solcusunu, alevisini-sünnisini bir çatı altında topladık. Veli Ağbaba dediki Türkiye’de örnek göstereceğim üç başkandan birisin. Ne zamana kadar. İl kongresine, kurulta a kadar. Biz genel başkanımıza sahip çıktık. İl kongresi ve kurultayda genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nu destekledik.. Genel Başkanı sahip çıktık. Pişman değilim. Her zaman Kılıçdaroğlu ile gurur duyuyorum. Duymaya devam edeceğim. Genel başkana sahip çıkmak başkanlıktan önemlidir.  Gururla taşıdığım altı oktan üzülerek bugün sadece CHP üyeliğinden istifa ediyorum. Ben CHP’den istifa etmiyorum Veli Ağbaba ve Barış Yıldız’ın CHP’sinden istifa ediyorum”

Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı

Karadağ bir soru üzerine “ İki ay daha burda bağımsız olarak görevdeyiz. Oturup vatandaşlarla ne yapacağımıza karar vereceğiz.”dedi. 

Editör: Haber Merkezi