Erhan KIZILYAR

*

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Ali Gökmen, isminin resmen ilçe başkanı olarak açıklanmasının ardından ilçede nefes almadan çalışmaya başladı. Esenyurt’tan belediye başkan aday adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gökmen’in toplantısına aday adaylarının nerdeyse tümü katıldı.  Gökmen;  nezaket ve yoldaşlık hukuku ile geçen aday adaylığı sürecinden dolayıa tüm aday adaylarına teşekkür ederek, “Hep birlikte kollarımızı Esenyurt’umuzun mutlu yarınları için sıvıyoruz” dedi.

İlçede sevgi seli

CHP Esenyurt’ta;  daha önce ilçe başkanlığı yapan, Esenyurt Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olarak görev yapan CHP Adayı Ali Gökmen’in ilçe teşkilatı ile buluşması tam bir sevgi gösterisine döndü. Esenyurt Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanan Gökmen’i ilçe de İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve oldukça kalabalık bir partili topluluk tarafından karşılandı.  Başkan Adayı Gökmen, evinde olduğu için gururlu olduğunu belirterek, ‘Kapısından ilk girdiğim günün heyecanıyla örgütümüzle büyük yolculuğun çoban ateşini yaktık. Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı tüm örgütümüze teşekkür ederim. Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz ve Esenyurt’umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Esenyurt’a hizmette Tam yol ileri!” dedi.

Meclis üyeleriyle bir  araya geldi

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen daha sonra İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ile birlikte Esenyurt Belediyesi’nin CHP’li belediye meclis üyeleri bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Esenyurt'ta yangın mağduruna yardım eli Esenyurt'ta yangın mağduruna yardım eli

Editör: Haber Merkezi