AK Parti’de Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olmak için ismi geçenlerden; Recep Erol, İlker Gürbüz, Celal Babayiğit, Mir  Mehmet Öztürk birlikte ilçe başkanlığına giderek başvuru yaptı. Yine aday adaylığı için ismi geçen Murat Çelik ise ilçe başkanı olarak başvuruları teslim aldı ve arkadaşlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çelik, Büyükçekmece’de aday adayı sayısının 12 civarında olduğunu bildirerek, ‘İnşallah Rabbim bizlere Büyükçekmece’de, İstanbul’da Türkiye’de başarılar nasip etsin.” Dileğinde bulundu.

Gürbüz; Teşkilatın emrindeyiz 

Dünya Dans Günü’nde  Büyükçekmece’de buluştular Dünya Dans Günü’nde Büyükçekmece’de buluştular

Aday adaylarından,İlker Gürbüz;  “Bizim ortak noktamız Ak Partiyi iktidara taşımaktır. Birlik ve beraberlik içinde ilçe teşkilatının emrindeyiz.”dedi.

Erol: Belediyeciliği ileri seviyeye ulaştıracağız

Aday adaylarından Recep Erol, ise toplantıda şunları söyledi. "Amacımız 2024 seçimlerinde Büyükçekmece’de Ak Partiyi iktidara taşımaktır. Hep birlikte çalışarak bunu başarmak ortak amacımız. Aday olalım olmayalım ilçemize gereken katkıyı vereceğiz. Bugün herkes eski İlçe Başkanı. Elimizden gayreti sarfedeceğiz. Bu davaya gönlünü veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum 

Babayiğit: Büyükçekmece'ye Ak Parti hizmetlerini getirmek istiyoruz

Celal Babayiğit ise şunları söyledi." Daha önce bir adaylık süreci geçirdiğim için neden yeniden talip oluyoruz. Ağır basan şey şu. Büyükçekmece’ye Ak Parti hizmetlerini getirme gibi bir görevimiz var. Vazifemiz bu. Burada mesele Ak Parti adayı meselesi değildir. Büyükçekmece de yaşayan her bir bireyin burada iyi bir hizmetin var olması meselesidir. 30-40 yıldır burada yaşayan biri olarak bölgemizle kıyasladığımızda olmamız gereken yerin çok uzağındayız. Birlik beraberlik önemli ama seçim döneminde daha önemli. Diğer adaylarımızı dışlamak diye bir şey yoktur. Bizler bir yıldır bir çalışma yapıyoruz. Hayalimiz şu inşallah Büyükçekmece’de Ak Parti iktidarına kavuşacak. Bu saltanatı sona erdireceğiz. Saltanata karşı olan herkesi bizi desteklemeye davet ediyorum.”