CHP Silivri’de açıklanan belediye meclis üyesi listesinde son sıralarda bulunan Ekrem Kanburoğlu ve Yılmaz Kaya listeden çekildiler.

Listeden çekilen Kanburoğlu ve Kaya’nın açıklamaları şöyle:

Ekrem Kanburoğlu: Mücadelemin karşılığı bu değil

 “Kıymetli Silivrililer, Değerli Gümüşyakalılar

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi saflarında partimizin başarısı için emek vermiş, ter akıtmış bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olarak mücadele verdim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde yine partimizin başarılı olması adına vereceğim mücadele ile birlikte, yaşadığımız kente, Silivri’mize değer katmak, hemşerilerimizin daha güzel bir Silivri’de yaşamaları adına daha fazla çalışmak ve daha fazla sorumluluk almak adına Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.

Lakin geldiğimiz noktada İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan adayımızın takdiri ile 29. sırada ancak yer bulabildim. Bu sıralamanın yıllardır vermiş olduğum emek ve mücadelenin karşılığı olmadığı inancımla Meclis Üyeliği adaylığımdan çekildiğimi siz değerli hemşehrilerimin ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün bilgisine sunar, bugüne dek bana destek olan kıymetli yol arkadaşlarıma ve Silivri halkına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’ Maltepe’de ‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’

Yılmaz Kaya: 32 yığllık eğitimciye karşı hata

 “Değerli arkadaşlar, Silivri CHP meclis üyeliği adayları ilan edilmiştir. Şahsıma uygun görülen yedek listedeki bilmem kaç sırayı uygun görenlere çok teşekkür ediyorum. 32 yıllık eğitimci, 14 yıl Silivri ilçe milli eğitim şube müdürlüğü, 7 yıl İstanbul il milli eğitim şube müdürlüğü yapmış biri olarak değil, bu tercihi Silivri’de görev yapan 3000, e yakın öğretmen arkadaşlarıma ve bunların temsil ettiği eğitim sendikalarına karşı yapılmış büyük bir hata olarak kabul ettiğim için başvuru dosyamı geri çekiyorum. Bu süreçte destek veren siyasi büyüklerime,dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Her şeye rağmen sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi. Saygılarımla.

Editör: Haber Merkezi