CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür yazılı bir açıklamayla seçim sürecince gece gündüz demeden her alanda emek veren Silivri İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.  Seçim zaferindeki başarının örgütün olduğunu vurgulayan Kömür’ün açıklaması şöyle:

“Kıymetli saygıdeğer Silivrili hemşehrilerim.

2024 yerel seçimleri ile birlikte ilçemizde ve ülke genelinde partimiz tarihi bir başarıya imza atmıştır.

İlçemizde yaklaşık 100 gün süren yoğun bir kampanya sürecinin ardından partimiz rekor oyla sandıklardan birinci çıkmıştır.

Bu başarı, bir kişinin veya kişilerin değil Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün başarısıdır.

Sandıklarımıza görevlilerimizi atayan sandık kurulumuz, sabahın erken saatlerinden itibaren görevlerinin başında olan sandık görevlilerimiz, seçim sürecinin adil ve düzenli bir şekilde işlemesi adına pür dikkat gözlem yapan müşahitlerimiz bu başarının yapı taşlarındandır ve bizlerin nezdinde demokrasi kahramanlarıdır.

Seçim boyunca Silivri’de gezmedik site, kapısını çalmadıkları hane bırakmayan kadın kollarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımız, hemşehrilerimiz ile birebir diyalog kurarak seçimin kazanılmasında büyük rol oynamışlardır.

Yağmur, çamur, soğuk hava dinlemeden adayımızın ve kampanyamızın basılı materyallerini Silivri’mizin dört bir tarafına asarak, bu demokrasi yarışında adayımızın tanınırlığını arttıran çok kıymetli gençlik kollarımız bu seçim kampanyamızın ve seçim sürecimizin dinamizmini başarıyla yansıtmışlardır.

Seçim sürecinde ailelerinden, sevdiklerinden vakit ayıran, inanmışlıkla, kararlılıkla adayımızın arkasında tereddütsüz ve dik duran ilçe yönetim kurulu üyelerimiz bu seçim sürecimizin yüz akı olmuşlardır.

Bu seçimin kazanılmasına yönelik sorumluluklara karşı geri adım atmayan, partimizi Silivri’de birinci çıkarmak için elini taşın altına koyan tüm örgütümüze ve partililerimiz bizim bu süreçte öz gücümüz olmuşlardır.

Her birine yürekten teşekkür ediyorum.

Geleceğin Silivri’si vizyonuna dair görüşlerini ortaya koyan, tevazudan, alçakgönüllülükten asla taviz vermeyen Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu’na, bizler ile birlikte Silivri’mizin tüm mahallelerini arşınlayan, artık Silivrili kabul ettiğimiz kıymetli İstanbul Milletvekilimiz Engin Altay’a, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri tarihine adını büyük puntolarla yazdırmış parti meclis üyemiz Berker Esen’e, hakkaniyetine ve çalışkanlığına birinci gözden şahit olduğum çok değeri İl Başkanımız Özgür Çelik’e, İstanbul’a eşit ve adil hizmet şiarıyla rüzgarını İstanbul’un her yerinde hissettiren kıymetli İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, yerel seçimlere dair bu başarının oluşmasını sağlayan kadroları oluşturan değerli Genel Başkanım Özgür Özel’e minnetle teşekkür ediyorum.

Türkiye’ye, İstanbul’a, Silivri’ye hizmette #TamYolİleri!

Özer'den Esenyurt'ta Kent Koalisyonu önerisi Özer'den Esenyurt'ta Kent Koalisyonu önerisi